>Julelyssangere<

Første søndag i advent falder i år den 1. december, og på den dag holder byens forretninger åbent. Men trænger man til at slappe af fra indkøbsræset, kan man få en anderledes oplevelse i kirken.

Når det første lys tændes i kirkens adventskrans, synger de to solister Lene Siel og Jesper Lundsgaard nemlig julen ind. Det sker ved hele to koncerter, klokken 16 og klokken 18.

Det er fodbold erhvervsklubben, der står bag koncerten, der er ved at blive en tradition i byen. der har været holdt julekoncerter de sidste 8 år.

Koncerterne plejer at være publikumssucceser, der trækker fuld kirke. Og det gælder om at være hurtigt ude, hvis man vil sikre sig en billet. Kirken har plads til 1100 tilhørere, hvoraf de 750 har godt udsyn til solisterne. I år var der udsolgt til begge koncerter to måneder før, de løber af stabelen.

Billetsalget til næste års julekoncert starter på mandag.

Samarbejdet mellem Lene Siel og Jesper Lundgaard har varet i flere år. Hvor de har optrådt ved adskillige julekoncerter.


Begge kunstnere har udgivet jule-albums. Lene Siels juleplade hedder "Nu tændes tusind julelys. Jesper Lundgaard, der især er kendt s om musicalsanger, har udgivet en cd, der slet og ret hedder "Glade jul".

Og glade juletoner fra de to kunstneres repertoire er netop, hvad de juletravle kirkegængere kan glæde sig til.