>Oppe på beatetband - Schmidt & Co.<

Et vaskeægte jysk 'danceband'. Når Schmidt & Co. går på scenen starter festen - fra første nummer er dansegulvet fyldt. Højt humør, spilleglæde, charme og vellyd er sikre bestanddele, som ikke kan undgå at henrykke publikum - hver gang!

Vikingarna, Kandis, Zididada, Thomas Helmig, Westlife….. ikke noget problem - Bandet kan det hele!

Keyboard, trompet, panfløjte, harmonika, guitar, trommer og bas - Nå ja og så lige den der banjo! Schmidt & Co. har mange strenge at spille på, og variation og virtuositet er nøgleord når stemningen lægges under middagen.

Der skal være noget for både øjne og ører! - og bandet stiller med et imponerende og topmoderne lyd og lysanlæg. Det er umuligt ikke at lade sig gribe af stemningen, når den store stjernehimmel funkler i baggrunden.

Store sportshaller eller mindre festlokaler - intet er for småt eller stort. Schmidt & Co. er fleksible og kan tilpasse sig et hvert arrangement og lokale. Bandet er 'oppe på beatet' og udvikler sig konstant, for at følge med publikums efterspørgsel. Derfor er orkestret nu udvidet med endnu et medlem, og tæller således 6 superprofessionelle musikere.

Bandet har med deres enorme succes, opnået så stor efterspørgsel, at vil man sikre sig orkestret til næste arrangement, er det med at være ude i god tid.

Og hvorfor så lige det der navn?! - den historie skal du få, når bandet kommer og spiller til dit arrangement!

Schmidt & Co. - så er der garanti for et "Oppe på beatetband".