>Søndagsartister<

Kisser & Søren gav en fin koncert ved søndags- underholdningen, som samlede 500 i regnvejr.

Hvis man er fan af populære danskpopmusik, så er drilagtigt dansk sommervejr med byger, der går og kommer absolut ingen hindring. Det beviste omkring 500 tilskuere og andet godtfolk søndag eftermiddag , da Kisser & Søren gik på scenen ved søndagsunderholdningen i den smukke have.

Selv om det ind imellem var regndans, og duoen havde udsigt til et væld af farvestrålende paraplyer, så gav det ingen skår i glæden, og forhindrede bestemt heller ikke Kisser og Søren i at gå ud og synge blandt publikum.

Duoen har forrygende travlt for tiden, for koncert-arrangører i det ganske land har for længst lært, at parret med den positive og livsglade optræden er et trækplaster. Derfor har festivalen nu i flere år haft Kisser & Søren som solister ved den populære sommerunderholdning.

Søndag 20. juli står duoen på scenen til den årlige »folkefest« i haven, hvor Kisser & Sørens mange fans møder talstærkt op for at synge med på de kendte toner og nyde parrets optræden.

Inden da kan TV-Syds seere møde parret i serien »Køkkensnak«, hvor duoen laver mad sammen med journalist Anne Klysner. Programmet sendes fredag 18. juli.

Kisser og Søren har også haft besøg af et reportagehold fra DK4, der har optaget et portrætprogram af parret, som sendes senere på året.